2018. már 16.

Mutatós nasi

írta: Szorsiborsi
Mutatós nasi

aza hogyan dobjunk fel egy egyszerű pudingot

Amikor valami ötletessel szeretnénk előrukkolni egy vacsin, szülinapon, vagy a hétvégén, természetesen senkinek semmi sem jut eszébe - persze tisztelet a kivételnek. Én így szoktam lenni. Nem véletlen, hogy majd három hónap telt el a blog indulása óta, és még csak most jutott eszembe ez a nagyon egyszerű nasi. 

p3052746.JPG

Nem is kell hozzá semmi, csak puding, a papírján lévő instrukciók alapján elkészítve, amit aztán szilikon formákba töltünk. Egyszerűen csak meg kell várni, hogy kihűljön, aztán ki lehet borítani egy tányérra.

Amikor gyerekek voltunk, anya sokszor készített nekünk pudingot, és nekünk is voltak kislány, és a klasszikus puding formáink. Nem jobban esik ilyen formában? Főleg ha sikerül gyermekünk kedvenc mesefiguráját eltalálnunk. Ráadásul nem is drága nasi, nem kell hozzá sok hozzávaló, a formákat pedig szinte minden háztartási boltban találunk. Aztán a díszítés már megy mint a karikacsapás (ezeket például a drága férjem készítette :)) Ja és ha nem felismerhető, akkor ezek itt Micimackó és Mickey egér :)

Jó főzőcskézést!!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsd el meglátogatni a facebook oldalamat :)

Szólj hozzá

étel recept diy puding nasi sütik tálalás házi készítésű DIY Micimackó Mickey egér szülinapi nasik egyszerűésnagyszerű