2018. már 04.

Barbie szülinapi dekor

írta: Szorsiborsi
Barbie szülinapi dekor

egyszerű és nagyszerű

Előző blogbejegyzésemben már utaltam arra, hogy egy szülinapi dekornak, nasinak vagy játéknak nem feltétlen kell sokba kerülnie, nem kell túl bonyolítani valamilyen interneten talált hiper-szuper eszközzel. Egyszerű, akár otthon is fellelhető alapanyagokból percek alatt szép dekorációt lehet készíteni, amiben a gyerekek is segíthetnek. Ilyen pl. ez a szalvéta rózsa is. Lehet sokan ismerjük, mert szinte minden lány készített már legalább egyszer ilyet az iskolában. Na de nem biztos, hogy mindenkinek eszébe jut, ha gyermeke elé áll, hogy szeretne egy barbie, királylányos, vagy bármilyen lányos szülinapot. Sokféle módon lehet vele a helyszínt díszíteni, fel lehet akarsztani, több színű is lehet és még hajba is lehet tűzni, szóval szinte végtelen a felhasználási módja. Díszítésen kívül a lányok el is készíthetik, amit aztán hazavihetnek emlékbe.

szalveta_rozsa.jpg

Ha esetleg valaki már nem emlékezne, hogyan is készül a rózsa, itt megtalálja. Bevallom őszintén, az első pillanatban nekem sem jutott eszembe, hiszen legalább 15 éve nem készítettemilyet.

Hozzávalók: bármilyen színű szalvéta, cérna. A fontos, hogy több rétegő legyen, és 2-3 db biztosan szükséges a látványos eredményhez.

p3032729.JPG

 1. Először hajtsuk ki a szalvétákat, és helyezzük őket egymásra. 

p3032730.JPG

 2. Majd hajtogassuk őket harmonikába, és a közepén szorosan kössük össze a cárnával.

p3032732.JPG

3. A rétegeket egyesével kell szétszedni az utolsóig. Ahogy lehámozzuk őket, szép rózsa alakú lesz.

Ha tetszett a bejegyzés, további ötletekért keress a facebookon és instagramon.

Szólj hozzá

tipp szülinap dekor saját kezűleg házi készítésű DIY olcsó dekor mottó party tematikus szülinap egyszerű dekor barbie szülinap hercegnő szülinap